Een celebrity langs laten komen op jouw feestje kan een pittig klusje zijn, zeker als het om een buitenlandse ster gaat. Toch wil iedereen met ze op de foto, en heb je de ultieme publiekstrekker te pakken als ze wél op jouw event verschijnen! Wat dacht je ervan om stiekem een stand-in te laten maken? Met een kartonnen cut-out is het net alsof ze er wel zijn, maar hoef je niet hemel en aarde te bewegen om ze naar jouw feestje te laten komen! Iedereen kan met ze op de foto, zonder dat je ziet dat het een stand-in is.

Offline en online marketing tot de max

Host je wel eens een marketing event, dan zul je dit als geen ander weten: de mix tussen online én offline marketing vormt de absolute sweetspot voor de promotie van jouw merk. Natuurlijk wil je online zichtbaar zijn, maar hoe leuk is het als echte bezoekers zichzelf online laten zien met een cutout die mede mogelijk gemaakt wordt door jouw merk? Offline vormt een lifesizer dus een leuke gimmick, maar koppel je er een online winactie aan, dan zul je ook online zorgen voor zichtbaarheid van deze stunt!

Het perfecte cadeau voor een groot fan

Niet alleen voor zakelijk gebruik is lifesizer een superleuke gimmick. Je kunt er natuurlijk ook een fan mee verrassen op zijn verjaardag! Geef ‘s werelds grootste Bruce Springsteen een replica van zijn held cadeau, of verras één van de kids met een levensgrote Mega Mindy! De foto’s zullen ontelbaar zijn, en hun dag kan zeker niet meer stuk. Wedden dat je de cutout maanden later nog steeds ergens in huis aantreft? Dat wordt meegenieten met een fantastisch cadeau!

Makkelijk vervoeren en hergebruiken

Een voordeel van kartonnen lifesizers is dat ze licht van gewicht en makkelijk op te bouwen zijn. Een staander erachter, en klaar is kees! Kies je voor kwalitatief golfkarton, dan kun je grotere displays ook eenvoudig dubbelklappen: makkelijk als je ze wil vervoeren en nog eens wil gebruiken! Daarnaast is karton eenvoudig gedetailleerd te bedrukken: een hoge kwaliteit print zal de levensechtheid van je cutout alleen maar ten goede komen.

  • Simpel montagesysteem
  • Eenvoudig meenemen en verplaatsen
  • Dubbel te klappen voor nog makkelijker vervoer
  • Goed te bedrukken met hoogwaardige printtechnieken

Ook verkrijgbaar in kunststof of hout

Wil je dat jouw lifesizer wat langer meegaat dan een paar losse evenementen? Moet hij na een paar maanden nog steeds fier overeind staan en jullie nog altijd aan het lachen maken? Dan is het misschien een goed idee om voor een ander materiaal te gaan dan karton. Hoewel het materiaal heerlijk lichtgewicht en betaalbaar is, is het niet gemaakt om jaren mee te gaan, of bijvoorbeeld stoten te incasseren. Of om vocht of wind te weerstaan! Wil je een dus cutout die wat langer meegaat? Spendeer er dan net wat meer en laat hem maken van forex (een soort kunststof) of van hout. Allebei ook uitstekende opties om een lifesizer echt mee te laten shinen!

Waar kan ik een lifesizer bestellen?

Om je lifesizer zo realistisch mogelijk te maken, raden wij je aan bij een bedrijf te bestellen dat gespecialiseerd is in druktechniek. Alleen zo ga je voor de best mogelijke kwaliteit, en het maximale effect! Een voorbeeld van een partij die zich al jaren specialiseert in cutouts van karton en vele andere materialen is Megavista. Ze kunnen je meer vertellen over de ideale afbeelding en de mogelijkheden om je lifesizer zo echt mogelijk te laten lijken. Neem gerust eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken!

Categorieën: Bedrijven